Home / Tag Archives: chameria (page 2)

Tag Archives: chameria

ÇAMËRI SHPIRTI T’LOTON – Nga LEK GJOKA

Të ishtë ëndërr e keqe prapë shpirti do t’lotonte Çamëri ti je dhimbje jete një plage që koha s’po e sheronte. Rrokullisem në vitet e dhimbjes atehere kur dhe të paret qanin në varre jeta u nis të udhëtojë në udhët e ikjes e ti Çamëri u shkrive në vaj …

Read More »