Home / Tag Archives: Awareness

Tag Archives: Awareness

Çamët në mes dhunës së ushtrisë greke dhe dhunës së diktaturës në Shqipëri

Nga Kosovare Krasniqi                                (Në romanet e Arben Kondit) Trojet shqiptare u shpërbënë në vitin 1913, kur Traktati famëkeq i Londrës, ndër pjesët tjera shkëputi edhe Thesprotinë e lashtë. Shqiptarët pas gjithë atyre shekuj luftërash e përpjekjesh, fatmirësisht mbijetuan, por u copëtuan nga vendet shoviniste fqinje, si Greqia, Serbia e …

Read More »

Zëri i Çamërisë – The Voice of Chameria

The Albanian American Organization Chameria (AAOC) is excited to announce that it began publishing its first newspaper “The Voice of Chameria”. The first edition came out in December 2014. This news journal is published in New York and is intended for raising awareness through information to Albanians and non-Albanians alike …

Read More »