Home / AAOC (page 5)

AAOC

Zëri i Çamërisë – The Voice of Chameria

The Albanian American Organization Chameria (AAOC) is excited to announce that it began publishing its first newspaper “The Voice of Chameria”. The first edition came out in December 2014. This news journal is published in New York and is intended for raising awareness through information to Albanians and non-Albanians alike …

Read More »

ÇAMËRI SHPIRTI T’LOTON – Nga LEK GJOKA

Të ishtë ëndërr e keqe prapë shpirti do t’lotonte Çamëri ti je dhimbje jete një plage që koha s’po e sheronte. Rrokullisem në vitet e dhimbjes atehere kur dhe të paret qanin në varre jeta u nis të udhëtojë në udhët e ikjes e ti Çamëri u shkrive në vaj …

Read More »